Vepřová panenka na ovoci

110 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
35 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej smícháme s citronovou šťávou a marinádou polijeme maso. Necháme 1 hodinu odležet. Nakrájenou šalotku osmahneme na rozpáleném másle, chvíli podusíme a poté podlijeme vínem. Zahustíme smetanou a posypeme sekaným kerblíkem. Osolíme a opepříme dle chuti.
  • 2
    Maso opečeme na rozpáleném grilu. Propékáme cca 20 minut.
  • 3
    Kiwi oloupeme a pokrájíme na tenké plátky, stejně postupujeme s karambolou a mangem.
  • 4
    Maso servírujeme podlité omáčkou s oblohou z ovoce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.