Vepřová panenka s tymiánem

55 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
37 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
101 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, přidáme nahrubo nakrájený česnek, snítky tymiánu a bobkový list. Osolíme, opepříme a vaříme ve 170 ml vody na mírném ohni asi 15 minut.
  • 2
    Paprikovou klobásu nakrájíme na plátky, promícháme s mletou sladkou paprikou a přidáme k masu. Jako poslední přimícháme vepřové sádlo.
  • 3
    Dusíme v odkryté nádobě, dokud se voda neodpaří.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.