Vepřová panenka se salátem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek a feferonky omyjeme a očistíme, pórek pokrájíme na kolečka, feferonky na nudličky. Zázvor oloupeme, nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Omyté maso opepříme, opečeme na lžíci oleje, přidáme pórek, feferonky a zázvor, vše krátce osmahneme. Přilijeme vývar a dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
  • 3
    Smícháme ocet, sůl, pepř a 3 lžíce oleje. Zálivkou pokapeme omytý salát. Opečené panenky osolíme, nakrájíme na plátky, vydušenou šťávu ochutíme sójovou omáčkou a pokapeme jí maso. Posypeme sezamovými semínky a koriandrem.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.