Vepřová pečeně s vinnými hrozny

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
908 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
65 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu rozehřejeme na 180C.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné nudličky. V pekáčku rozpálíme olej a maso z obou stran opečeme. Vyjmeme a ve výpeku necháme zpěnit cibuli. Přidáme koření, vložíme zpět maso, ochutíme solí, pepřem a podlijeme vínem. Pečeme v troubě pod pokličkou asi 40min doměkka.
  • 3
    Ke konci nasypeme kuličky hroznového vína a při mírné teplotě ještě 5min dopečeme.
  • 4
    Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.