Vepřová plec na karí
80 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůVepřová plec
- 4lžíceOlej stolní
- 3kusyJablka
- 3kusyCibule
- 1lžičkaKari koření
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1V kastrole rozehřejeme olej, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a za stálého míchání je osmahneme. Dále přidáme na kostičky nakrájenou cibuli smíchanou s kari kořením a také osmahneme. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod pokličkou, až maso změkne. Podle potřeby přiléváme vývar.
- 2Před koncem dušení přidáme oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájená na kostičky a rozdusíme je. Nakonec pokrm osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.