Vepřová plec na karí

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme olej, přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a za stálého míchání je osmahneme. Dále přidáme na kostičky nakrájenou cibuli smíchanou s kari kořením a také osmahneme. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod pokličkou, až maso změkne. Podle potřeby přiléváme vývar.
  • 2
    Před koncem dušení přidáme oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájená na kostičky a rozdusíme je. Nakonec pokrm osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.