Vepřová plec na kari s rajčaty

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Vmícháme kari koření, přidáme 2 oloupaná, na plátky nakrájená rajčata a chvíli podusíme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme do základu. Osolíme a dusíme doměkka. Během dušení maso podle potřeby podléváme horkou vodou.
  • 3
    K měkkému masu přidáme zbylá nakrájená rajčata a ještě chvíli vše podusíme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je dušená rýže nebo tmavý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 17. 7. 2016
Vepřová plec na kari s rajčaty
Myslela jsem si, že kari a rajčata nebude šťastná kombinace, ale nakonec nás omáčka mile překvapila. Děkuji za tip. Určitě ještě udělám.