Vepřová plec s čínským zelím

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
732 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
63 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Čínské zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na polovině oleje smažíme maso, vmícháme sůl a pepř. Osmažené maso zakapeme sójovou omáčkou a dusíme na mírném plameni. Zvlášť na zbylém oleji smažíme zelí, přidáme ocet a cukr a dusíme, až je zelí téměř měkké.
  • 3
    Měkké maso zahustíme Solamylem, který jsme rozmíchali ve vodě, přidáme udušené zelí, 5 minut dusíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.