Vepřová plec s kedlubnami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme.
  • 2
    Zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme, osolíme, okořeníme a dusíme téměř doměkka. K masu přidáme oloupané na plátky nakrájené kedlubny a cca 10 minut podusíme.
  • 3
    Středové lístky kedluben spaříme, jemně rozsekáme a přidáme k masu.
  • 4
    Posypeme petrželkou a podáváme s brambory nebo knedlíkem a salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.