Vepřová plec s třešňovou omáčkou

225 min.
Francie
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
770 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
57 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Vápník
68 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso dobře omyjeme, prošpikujeme rozmarýnem a dáme marinovat na 120 minut do oleje s nasekaným rozmarýnem a pepřem. Poté maso pečeme 90 minut při 225 °C. Občas přelijeme vypečenou šťávou. Jakmile pečeně zezlátne, snížíme teplotu na 200 °C.
  • 2
    Třešně vypeckujeme a necháme 15 minut povařit, podlité 100 ml vody, šťávu osolíme a opepříme.
  • 3
    Třešně přidáme 15 minut před koncem pečení do pekáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.