Vepřová roláda pečená

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1882 kcal
Bílkoviny
126 g
Tuky
137 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
12 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí, hořčicí a poklademe plátky salámu. Na ně položíme nařídko usmažená vajíčka, posypeme jemně nakrájenou okurkou, zatočíme, ovážeme nití a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran.
  • 2
    Podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme za občasného podlévání doměkka.
  • 3
    Podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.