Vepřová roláda s paprikou a párkem
85 min.
Ingredience
- 1kusPárky jemné
- 500gramůVepřová plec
- 50gramůSlanina vepřová
- 1lžíceHrášek
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 2lžičkyHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
730 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso rozkrojíme na plát, naklepeme, potřeme hořčicí a osolíme. Plát pokryjeme umíchanými vejci na slanině, posypeme hráškem a větší částí na nudličky nakrájených, očištěných paprik. Povrch poklademe párkem. Maso zabalíme do rolády, zavážeme nití a vložíme na jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na oleji. Roládu po všech stranách opečeme.
- 2Opečené maso podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí. Po chvíli přidáme zbylé nakrájené papriky a dusíme doměkka.
- 3Hotovou roládu zbavíme nití a nakrájíme na porce. Podáváme s rýží nebo s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.