Vepřová roláda s paprikou a párkem

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
41 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
730 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso rozkrojíme na plát, naklepeme, potřeme hořčicí a osolíme. Plát pokryjeme umíchanými vejci na slanině, posypeme hráškem a větší částí na nudličky nakrájených, očištěných paprik. Povrch poklademe párkem. Maso zabalíme do rolády, zavážeme nití a vložíme na jemně nakrájenou cibuli zpěněnou na oleji. Roládu po všech stranách opečeme.
  • 2
    Opečené maso podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí. Po chvíli přidáme zbylé nakrájené papriky a dusíme doměkka.
  • 3
    Hotovou roládu zbavíme nití a nakrájíme na porce. Podáváme s rýží nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.