Vepřová roláda se špenátem
95 min.
Ingredience
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
62 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 200C.
- 2V pánvi rozpálíme trochu oleje a orestujeme na něm najemno nasekanou cibuli a na plátky nakrájený česnek.
- 3Poté vmícháme omytý a okapaný špenát ,ochutíme solí, pepřem a dusíme dokud špenát nezvadne.
- 4Špalík masa prokrojíme do spirály, aby vznikl obdélníkový plát. Maso rozbalíme a přes potravinovou fólii rozklepeme .Poté na něj rozprostřeme špenát. Ze širší strany zarolujeme do rolády a ovážeme potravinářským provázkem.
- 5Ze všch stran potřeme hořčicí, osolíme a opepříme.
- 6V pánvi rozpálíme zbytek oleje a roládu ze všech stran opečeme. Vložíme do pekáče i s výpekem a pečeme cca 60min. Průběžně přeléváme výpekem.
- 7Po vyjmutí necháme chvíli odpočinout a nakrájíme na plátky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.