Vepřová roláda z panenky

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
25 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku nařízneme tak, aby vznikl větší plát. Vepřové maso s játry umeleme na strojku, smícháme se strouhankou, s 1 smaženým a 1 syrovým vejcem, s posekanou petrželkou, osolíme a dobře promícháme. Plát potřeme hořčicí, rozložíme na něj masovou nádivku, plát zabalíme do rolády a omotáme nití. Na rozpáleném oleji nejdříve zprudka opečeme kolem dokola, potom vložíme do pekáčku i s výpekem, okmínujeme, podlijeme trochou vody a pečeme 35 minut.
  • 2
    Roládu zbavíme nitě, nakrájíme na plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.