Vepřová žebírka karamelizovaná

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
54 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké pánve vložíme mrkev, pórek a bobkový list. Přilijeme 2 l vody, přivedeme k varu a přidáme vepřová žebírka. Dusíme 10 minut, poté žebírka vyndáme z vývaru a necháme okapat.
  • 2
    Do nádoby na pečení položíme žebírka. Smícháme vinný ocet, med, česnek a směs nalijeme na žebírka. Přidáme vývar, sójovou omáčku, osolíme, opepříme.
  • 3
    V předehřáté troubě na 240°C pečeme žebírka 45 minut. Žebírka zkaramelizují a získají tmavěhnědou barvu.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.