Vepřová žebírka s mateřídouškou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
45 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka naklepeme a od kosti částečně odřízneme. Posypeme solí, pepřem a drceným kmínem. Vložíme do pánve s rozehřátým máslem a smažíme z každé strany 4 minuty. Kotlety vyjmeme a rozdělíme na talíře.
  • 2
    Do zbylého másla na pánvi přidáme prolisovaný česnek, drcený kmín a rozemnutou mateřídoušku. Krátce prohřejeme a přelijeme porce masa s vařeným bramborem a kysaným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.