Vepřová žebírka s rajčaty

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
806 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
66 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá vepřová žebírka naklepeme, okraje nařízneme a maso opepříme. Necháme chvíli odležet.
  • 2
    Žebírka rychle opečeme po obou stranách na oleji, podlijeme horkou vodou, osolíme a dusíme doměkka.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na dílky a zbavíme zrnek.
  • 4
    Měkká žebra vyjmeme a uchováme na teplém místě. Do šťávy vložíme rajčata a spolu s oloupaným, nastrouhaným česnekem je podusíme a přidáme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.