Vepřové á la srnčí

165 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
68 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vína, 500 ml vody, octa a koření vytvoříme marinádu, přidáme polovinu pokrájené cibule a vše uvedeme k varu. Přisypeme sůl, povaříme 3 minuty, odstavíme z plotny a necháme vystydnout. Maso přelijeme marinádou, přiklopíme a necháme marinovat 24 hodin.
  • 2
    Maso osmahneme na rozpáleném sádle ze všech stran, poté vyjmeme a do hrnce přidáme zbytek pokrájené cibule a mrkev. Necháme zezlátnout a poprášíme moukou. Přidáme 500 ml marinády, kterou jsme propasírovali přes síto. Přilijeme 300 ml vody.
  • 3
    Omáčku uvedeme k varu, vložíme maso a zakryté dusíme 120 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.