Vepřové kari

40 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
38 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nejprve omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a maso za stálého míchání zprudka orestujeme. Poté vyjmeme a uchováme horké.
  • 3
    Do woku vložíme nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem, přidáme kari pastu a švestkovou omáčku. Zvolna 2-3min povaříme.
  • 4
    Vložíme zpět maso a dusíme dalších cca 6-7min.
  • 5
    Kari rozdělíme na talíře, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.