Vepřové kotlety Gourmet (labužnické)

80 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
39 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
135 mg
Cukr
138 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepané kotlety osolíme a opepříme, posypeme mletou paprikou a drceným rozmarýnem. Na rozpuštěném tuku je opékáme po každé straně asi 10 minut.
  • 2
    Opečené kotlety naskládáme do zapékací misky, která byla předem vymazaná. Nastrouhaný sýr, na kostičky nastrouhanou šunku, vejce, sůl a pepř dobře promícháme a touto směsí potřeme kotlety.
  • 3
    Pečeme v elektrické troubě na 220 stupňů Celsia.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.