Vepřové kotlety Gourmet (labužnické)
80 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůŠunka dušená
- 1lžíceTuk
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaRozmarýn sušený
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
39 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
135 mg
Cukr
138 mg
Postup přípravy
- 1Naklepané kotlety osolíme a opepříme, posypeme mletou paprikou a drceným rozmarýnem. Na rozpuštěném tuku je opékáme po každé straně asi 10 minut.
- 2Opečené kotlety naskládáme do zapékací misky, která byla předem vymazaná. Nastrouhaný sýr, na kostičky nastrouhanou šunku, vejce, sůl a pepř dobře promícháme a touto směsí potřeme kotlety.
- 3Pečeme v elektrické troubě na 220 stupňů Celsia.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.