Vepřové kotlety na cidru

70 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka, celer, žampiony a cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Máslo rozehřejeme společně s olejem, přidáme cibulku. Chvíli smažíme, poté přidáme kotlety. Smažíme do zlatavého odstínu, pak vsypeme zbytek zeleniny a jablka. Smažíme 4 minuty za stálého míchání. Vše poprášíme moukou a smažíme další 2 minuty.
  • 3
    Poté přisypeme koření, osolíme, opepříme a zalijeme cidrem.
  • 4
    Přiklopené necháme péct 45 minut při 200 °C.
  • 5
    Před podáváním odstraníme bobkový list a tymián a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.