Vepřové kotlety na petrželce
20 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
201 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, lehce naklepeme a po okrajích nařízneme. Každou kotletu mírně opepříme.
- 2Na rozehřáté máslo vsypeme nasekanou petrželku, vložíme připravené kotlety a zprudka je opečeme po obou stranách. Hotový pokrm osolíme a přelijeme výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.