Vepřové kotlety na smetaně

70 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
837 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
65 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na rozehřátém másle zprudka maso opečeme.
  • 3
    Do pekáče dáme zbytek másla, nakrájený pórek a vrstvu brambor nakrájených na plátky.
  • 4
    Na brambory dáme maso a znovu vrstvu pórku a brambor.
  • 5
    Vše zalijeme smetanou, přiklopíme a pečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.