Vepřové kotlety pečené na česneku

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
566 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety na okrajích a u kosti nařízneme, naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí a zaprášíme moukou.
  • 2
    Opečeme na rozehřátem oleji z obou stran a vyjmeme na nahřátý talíř.
  • 3
    Ve výpeku zpěníme cibuli nakrájenou najemno, krátce osmahneme, vložíme kotlety, podlijeme a pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Během pečení podléváme vodou nebo vývarem a výpekem poléváme kotlety.
  • 4
    Podáváme s bramborovými nebo houskovými knedlíky a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.