Vepřové kotlety po indicku

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytých kotlet odřízneme do poloviny maso od kosti, kotlety mírně naklepeme a po okrajích nařízneme. V misce rozetřeme česnek s nastrouhanou cibulí, přidáme kmín, zázvor, pepř, mletou papriku, kardamom, sůl a vše dobře promícháme. Připravenou směsí potřeme kotlety, vložíme je do mísy a zalijeme jogurtem. Necháme několik hodin odležet. Kotlety vyjmeme z marinády a osmažíme po obou stranách na pánvi na oleji. Vhodnou přílohou je dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.