Vepřové kotlety po italsku

65 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
25 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
637 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a okraje nařízneme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji dozlatova a vložíme do zapékací mísy.
  • 2
    Do nahřáté smetany dáme nastrouhanou mozarellu a mícháme na ohni, až se sýr rozpustí dohladka. Okořeníme muškátovým oříškem, nasekanou petrželkou, bazalkou (část si necháme stranou na ozdobu) a necháme vychladnout.
  • 3
    Potom do omáčky přimícháme na nudličky nakrájenou šunku a vejce, nalijeme ji na kotlety a zapečeme dozlatova pod grilem.
  • 4
    Podáváme ozdobené plátky rajčat a snítkou bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.