Vepřové kotlety po neapolsku

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
421 mg
Cukr
755 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně utřený česnek osmahneme na oleji, přidáme omyté, naklepané kotlety a po obou stranách je opečeme dozlatova. Maso vyjmeme, osolíme, opepříme a uložíme na teplé místo.
  • 2
    Do oleje vmícháme rajčatový protlak rozmíchaný se lžící vody, očištěné a jemně nakrájené papriky a nakrájené žampiony. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Potom vložíme kotlety a dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.