Vepřové kotlety po neapolsku
65 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
421 mg
Cukr
755 mg
Postup přípravy
- 1Jemně utřený česnek osmahneme na oleji, přidáme omyté, naklepané kotlety a po obou stranách je opečeme dozlatova. Maso vyjmeme, osolíme, opepříme a uložíme na teplé místo.
- 2Do oleje vmícháme rajčatový protlak rozmíchaný se lžící vody, očištěné a jemně nakrájené papriky a nakrájené žampiony. Dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Potom vložíme kotlety a dusíme doměkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.