Vepřové kotlety po selsku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Kotlety vyjmeme a přendáme na nahřáté talíře.
  • 2
    Olej od opékání slijeme a na pánvičce rozškvaříme na hranolky nakrájenou slaninu. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a česnek, sůl a osmažíme.
  • 3
    Kotlety pokryjeme žampionovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.