Vepřové kotlety po selsku
40 min.

Ingredience
- 150gramůCibule
- 4kusyVepřové kotlety
- 40gramůSlanina vepřová
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Kotlety vyjmeme a přendáme na nahřáté talíře.
- 2Olej od opékání slijeme a na pánvičce rozškvaříme na hranolky nakrájenou slaninu. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a česnek, sůl a osmažíme.
- 3Kotlety pokryjeme žampionovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.