Vepřové kotlety podle uzenářky

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova. Zalijeme po částech vínem a vývarem, osolíme, přidáme zrnka pepře a 30 minut dusíme.
  • 2
    Omyté kotlety naklepeme, osolíme a zprudka opečeme na oleji po obou stranách. Mírně je podlijeme a dusíme v připravené omáčce doměkka. Potom je přendáme na nahřátou mísu.
  • 3
    Omáčku procedíme, přidáme do ní nakrájené okurky, hořčici a nalijeme ji na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.