Vepřové kotlety s ardenskými bramborami
35 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory
- 90gramůCibule perlová
- 20gramůMáslo čerstvé
- 260gramůVepřové kotlety
- 60mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4gramyJalovec
- 100gramůŠunka s vyšším obsahem tuku
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
144 mg
Postup přípravy
- 1Brambory a cibuli zbavíme slupek, přidáme pokrájenou šunku a vše necháme restovat na rozpáleném másle do úplného propečení.
- 2Kotlety osolíme, opepříme a necháme smažit 7 minut z každé strany, poté přendáme k restované zelenině.
- 3Ke šťávě z kotlet přilijeme víno, přidáme jalovec, vše necháme povařit.
- 4Kotlety servírujeme s oblohou ze zeleniny přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.