Vepřové kotlety s ardenskými bramborami

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
144 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a cibuli zbavíme slupek, přidáme pokrájenou šunku a vše necháme restovat na rozpáleném másle do úplného propečení.
  • 2
    Kotlety osolíme, opepříme a necháme smažit 7 minut z každé strany, poté přendáme k restované zelenině.
  • 3
    Ke šťávě z kotlet přilijeme víno, přidáme jalovec, vše necháme povařit.
  • 4
    Kotlety servírujeme s oblohou ze zeleniny přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.