Vepřové kotlety s fazolkami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kotlety po okrajích nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Připravené kotlety vložíme do kastrolu s rozehřátým sádlem a opečeme je po obou stranách. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Během dušení maso podléváme teplou vodou a obracíme.
  • 2
    Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme okapané fazolky a osmahneme je. Zalijeme kečupem, ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a nasekanými feferonkami. Podle chuti přisolíme. Měkké kotlety upravíme na talíře a obložíme fazolkami.
  • 3
    Podáváme se smaženými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.