Vepřové kotlety s hořčicovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 3lžíceOlej olivový
- 2lžíceHořčice
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
190 mg
Vápník
29 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme a osolíme.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a kotlety v něm z každé strany opékáme 5 minut. Poté je vyjmeme a dáme na nahřátý talíř.
- 3Do pánve k výpeku vmícháme hořčici a smetanu, omáčku krátce provaříme a dochutíme pepřem a solí.
- 4Kotlety na talíři přelijeme hořčicovou omáčkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.