Vepřové kotlety s hořčicovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
190 mg
Vápník
29 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme a osolíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a kotlety v něm z každé strany opékáme 5 minut. Poté je vyjmeme a dáme na nahřátý talíř.
  • 3
    Do pánve k výpeku vmícháme hořčici a smetanu, omáčku krátce provaříme a dochutíme pepřem a solí.
  • 4
    Kotlety na talíři přelijeme hořčicovou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.