Vepřové kotlety s hroznovým vínem
30 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 200gramůHroznové víno
- 1lžíceCitronová šťáva
- 4lžíceCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1šálekVoda pitná
- 2lžíceOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
476 mg
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka je opečeme na pánvi na oleji.
- 2Na jiné pánvi roztavíme cukr na karamel, přilijeme vodu a povaříme. Karamel ochutíme citronovou šťávou a přidáme omyté, nakrájené hroznové víno.
- 3Kotlety upravíme na talíře, přelijeme karamelem s vínem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.