Vepřové kotlety s kompotovaným ovocem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
31 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme a maso do poloviny odřízneme od kosti. Lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme kari kořením.
  • 2
    Kotlety zprudka opečeme po obou stranách na pánvi na rozehřátém tuku doměkka.
  • 3
    Podáváme obložené listy omytého salátu a kompotovaným ovocem.
  • 4
    Vhodnou přílohou je různě upravená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.