Vepřové kotlety s okurkovou omáčkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2809 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
266 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Příprava omáčky :
  • 2
    Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem nebo vodou, řádně rozmícháme a povaříme. Poté přimícháme hořčici, okurku nakrájenou na drobné kousky, přisolíme a mírně povaříme.
  • 3
    Vlhkou utěrkou kotlety otřeme, nařízneme na okrajích a u kosti, naklepeme, osolíme, potřeme olejem a obalíme ve strouhané housce.
  • 4
    Na pánvi rozehřejeme olej a kotlety opečeme na každé straně 3 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.