Vepřové kotlety se sýrem a šunkou

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
34 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
401 mg
Cukr
818 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, osušíme a opepříme. Maso opékáme na pánvi na rozehřátém másle asi 6 minut po obou stranách. Potom je osolíme.
  • 2
    Nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájenou šunku, oloupaná, nahrubo nakrájená rajčata a nasekaný rozmarýn smícháme s vejcem, osolíme a opepříme.
  • 3
    Maso vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a pokryjeme sýrovou směsí. Zapékáme v troubě vyhřáté na 220 stupňů Celsia asi 10 minut a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.