Vepřové kotlety se žampiony v alobalu

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
862 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, po okrajích nařízneme, naklepeme a opečeme po obou stranách na sádle. Maso osolíme, opepříme a položíme na plátky alobalu.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Směs rozdělíme na kotlety, alobal dobře uzavřeme a položíme na plech. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Pokrm podáváme v alobalu, který pootevřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 1. 3. 2017
Vepřové kotlety se žampiony v alobalu
Tento recept jsem pozměnila v tom, že jsem pekla brambory v alobalu přímo s masem, ale o trochu déle ve středně vyhřáté troubě.Je praktičtější mít v balíčku taky už přílohu. :-) Maso není nutné ani opékat, použila jsem malinko více žampiónů. Palec nahoru.🙂