Vepřové kotlety se žampiony v alobalu
55 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyVepřové kotlety
- 30gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
862 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, po okrajích nařízneme, naklepeme a opečeme po obou stranách na sádle. Maso osolíme, opepříme a položíme na plátky alobalu.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle, osolíme a přidáme nasekanou petrželku. Směs rozdělíme na kotlety, alobal dobře uzavřeme a položíme na plech. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.
- 3Pokrm podáváme v alobalu, který pootevřeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 1. 3. 2017
Vepřové kotlety se žampiony v alobalu
Tento recept jsem pozměnila v tom, že jsem pekla brambory v alobalu přímo s masem, ale o trochu déle ve středně vyhřáté troubě.Je praktičtější mít v balíčku taky už přílohu. :-) Maso není nutné ani opékat, použila jsem malinko více žampiónů. Palec nahoru.🙂