Vepřové kotlety v alobalu
55 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůKečup
- 40gramůMandle
- 80gramůŠunka dušená
- 250gramůJablka
- 50gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
35 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.
- 2Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
- 3Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.