Vepřové ledvinky na šalvěji
60 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové ledvinky
- 2lžíceOlej stolní
- 1kusŠalvěj čerstvá
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
185 mg
Cukr
29 mg
Postup přípravy
- 1Dobře očištěné a omyté ledvinky osušíme, nakrájíme na plátky a obalíme v mouce.
- 2Na rozehřátý olej přidáme utřený česnek, šalvěj a ledvinky. Zprudka je osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
- 3Můžeme také přidat kečup a sterilovanou zeleninu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.