Vepřové maso Bac-can

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
48 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso opláchneme, nakrájíme po vlákně na tenké nudličky, osolíme a smícháme s částí máčeného škrobu a s vejci. Necháme v chladu odležet.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme sádlo a za stálého míchání maso opečeme. Tuk slijeme a postupně přidáme česnek krájený na plátky, očištěné zelí krájené na nudličky, kapii, jemně nakrájenou cibuli, žampiony a zalijeme vývarem. Vše podusíme, aby zelí změklo, zalijeme sójovou omáčkou a octem.
  • 3
    Nakonec pokrm ochutíme cukrem, glutasolem, čili kořením, zázvorem a zahustíme zbylým máčeným škrobem. Vše krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.