Vepřové maso na čočce

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
29 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
15 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku necháme namáčet přes noc. Maso rozkrájíme na kostky. Jednu cibuli rozemeleme s česnekem a kořením, poté utřeme na pastu.
  • 2
    Druhou cibuli nadrobno pokrájíme a na rozpáleném másle osmahneme. Vmícháme připravenou pastu i maso, podlijeme rozšlehaným jogurtem, ochutíme solí a dusíme. Když se šťáva odpaří, přisypeme procezenou čočku, podlijeme a dusíme do měkka.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.