Vepřové maso na hořčici

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
668 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
54 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
759 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso rozkrájíme na plátky, osolíme, opepříme, z jedné strany potřeme hořčicí a poprášíme moukou.
  • 2
    V kastrolu rozpálíme sádlo, na kterém plátky masa z obou stran prudce opečeme. Maso vyjmeme, do tuku vložíme drobně pokrájenou cibuli, trochu ji zpěníme, zaprášíme moukou, přidáme zbylou hořčici. Podlijeme trochou vody a octem, je-li třeba přisolíme, vrátíme opečené maso, zakryjeme poklicí, v předehřáté troubě dusíme do měkka. Během dušení maso obracíme.
  • 3
    Před podáváním šťávu zjemníme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.