Vepřové maso po myslivecku v alobalu

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1977 kcal
Bílkoviny
112 g
Tuky
114 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, nakrájíme na 4 plátky, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Koření umeleme v mlýnku.
  • 2
    Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, namleté koření, osolíme a krátce osmahneme.
  • 3
    Porce masa položíme na sádlem pomazaný alobal, pokryjeme zeleninou, pokapeme vínem a alobal dobře uzavřeme. Balíčky dáme na plech a pečeme ve středně horké troubě asi 40 minut.
  • 4
    Podáváme s brambory a brusinkovým nebo jeřabinovým kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.