Vepřové maso s krupkami na česneku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1129 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
87 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
496 mg
Cukr
204 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečené vepřové maso, nejlépe libovější bůček, nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na hlubší pánvi rozpustíme sádlo, přisypeme prolisovaný česnek a osmahneme. Přidáme omyté a okapané krupky, posypeme solí, pepřem, kmínem, orestujeme a podlijeme vodou. Pánev zakryjeme a krupky dusíme doměkka.
  • 3
    Potom přidáme do pánve kostky masa, promícháme, ochutíme ještě majoránkou, necháme prohřát a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.