Vepřové maso s mrkví

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
25 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety bez kosti nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev na slabší hranolky, zázvor nastrouháme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zázvor, maso, orestujeme, přidáme cukr a necháme zkaramelizovat. Zalijeme sojovou omáčkou, podlijeme vodou, podle chuti osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Přidáme ocet, mrkev a podusíme jen tři minuty, aby mrkev zůstala křupavá. Voda se musí téměř odpařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.