Vepřové maso s pórkem a Marsalou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
45 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky. Pórek dobře omyjeme, nakrájíme na kolečka, maso poprášíme moukou.
  • 2
    Brambory uvaříme v osolené vodě, poté slijeme, rozšťoucháme s 2/3 másla a mlékem, dochutíme solí. Maso osmažíme na zbylém másle a oleji po dobu 4 minut z každé strany. Poté vyjmeme z pánve, do které přidáme pórek, ten smažíme 3 minuty, přilijeme Marsalu a smažíme další 2 minuty. Vmícháme smetanu, osolíme a opepříme, vrátíme do pánve maso a necháme minutu prohřát. Servírujeme se šťouchanými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.