Vepřové maso vařené se zeleninou
70 min.
Ingredience
- 900gramůVepřová plec
- 200gramůCibule
- 150gramůMrkev kořen
- 150gramůCeler bulvový
- 150gramůPetržel kořen
- 900gramůBrambory
- 700mililitrůHovězí vývar základní
- 3gramyBobkový list
- 10gramůSůl
- 300gramůRohlíky bílé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
33 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a vcelku ho vložíme do hrnce, zalijeme vývarem tak, aby bylo akorát ponořené, cibule očistíme a celé přidáme k masu. Osolíme a přivedeme k varu. Okořeníme bobkovým listem a vaříme zvolna 1/2 hodiny. Očištěnou mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostičky, brambory na plátky, přidáme do hrnce a dovaříme. Maso vyjmeme, naporcujeme, rozdělíme do hlubokých talířů a zalijeme vývarem se zeleninou.
- 2Podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.