Vepřové maso vařené se zeleninou

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
673 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
33 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a vcelku ho vložíme do hrnce, zalijeme vývarem tak, aby bylo akorát ponořené, cibule očistíme a celé přidáme k masu. Osolíme a přivedeme k varu. Okořeníme bobkovým listem a vaříme zvolna 1/2 hodiny. Očištěnou mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostičky, brambory na plátky, přidáme do hrnce a dovaříme. Maso vyjmeme, naporcujeme, rozdělíme do hlubokých talířů a zalijeme vývarem se zeleninou.
  • 2
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.