Vepřové na hořčici s kapustičkami
55 min.
Ingredience
- 400gramůVepřové maso libové
- 1lžíceHořčice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůKapusta růžičková
- 200gramůMrkev kořen
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceOlej stolní
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Vápník
14 g
Postup přípravy
- 1Na plátky nakrájíme maso, naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Naložené plátky necháme v lednici 2 hodiny.
- 2Poté maso osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
- 3Očistíme mrkev a kapustičky a opláchneme. Nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka.
- 4Poté vodu slijeme a zeleninu promícháme s máslem.
- 5Hotové maso podáváme se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.