Vepřové na hořčici s kapustičkami

55 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Vápník
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na plátky nakrájíme maso, naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Naložené plátky necháme v lednici 2 hodiny.
  • 2
    Poté maso osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.
  • 3
    Očistíme mrkev a kapustičky a opláchneme. Nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 4
    Poté vodu slijeme a zeleninu promícháme s máslem.
  • 5
    Hotové maso podáváme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.