Vepřové na houbách a víně

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
159 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme, houby očistíme a nakrájíme. Maso celé potřeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, petrželí a pokryjeme houbami. Nakonec přilijeme víno, olej a maso necháme alespoň dvanáct hodin marinovat v ledničce.
  • 2
    Po vyndání necháme mísu ještě půl hodiny stát. Pak maso s houbami rozložíme na plechu, polijeme marinádou a přikryjeme alobalem. Pokrm pečeme v troubě tři čtvrtě hodiny, pak odstraníme alobal a dopékáme dalších patnáct minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.