Vepřové na jehle s česnekovou hořčicí

31 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
284 mg
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme přes vlákno na proužky.
  • 2
    Všechny ostatní přísady promícháme, (česnek předem prolisujeme), 6lžic polevy odložíme stranou.
  • 3
    Ve zbylé polevě obalíme maso. Proužky masa potom napichujeme na předem namočené špejle nebo na kovové jehly.
  • 4
    Špízy rozložíme na rošt grilu a grilujeme nad středně žhavým uhlím asi 3 minuty po každé straně, dokud maso nezmatní. Musí zůstat šťavnaté.
  • 5
    Podáváme teplé se zbylou polevou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.