Vepřové na špízu se šalvějí
40 min.
Ingredience
- 1200gramůVepřová panenka
- 300gramůAnglická slanina
- 6gramůPepř černý mletý
- 20gramůŠalvěj čerstvá
- 50mililitrůOlej olivový
- 150gramůOlivy černé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
40 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
57 mg
Postup přípravy
- 1Vepřovou panenku nakrájíme na plátky a lehce naklepeme a opepříme. Na každý kousek masa vložíme několik lístků šalvěje a pevně zabalíme do plátku slaniny. Napichujeme na grilovací jehlu střídavě s vypeckovanými olivami. Špízy potřeme olivovým olejem a grilujeme 10 minut z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.